Vragen of contact?

Heeft u vragen over de reconstructie van de Stationsstraat in Elsloo? Dan kunt u contact opnemen met omgevingscoördinator Jens Dankers. Hij is te bereiken via stationsstraat-elsloo@vanboekel.com en tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur) op 06-20929652. Ook kunt u op maandagen tussen 9.00 en 10.00 uur bij ons binnenlopen op Sanderboutlaan 2A in Elsloo tijdens het wekelijkse inloopspreekuur.

Tevredenheidsmetingen

Wij doen er alles aan om de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen tot een minimum te beperken. Daarvoor is het belangrijk om te weten hoe u de werkzaamheden ervaart. Wij sturen u daarom graag na afloop van elke fase een korte vragenlijst. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaand formulier. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de tevredenheidsmetingen en verstrekken deze niet aan derden. Onder de deelnemers van de tevredenheidsmetingen verloten wij tegoedbonnen die zijn te besteden bij lokale ondernemers.

WhatsApp-groep

Wij houden u graag op de hoogte van de werkzaamheden, voortgang en bijzonderheden. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden om via WhatsApp op de hoogte te worden gehouden.

Klachtenformulier

U kunt klachten over de werkzaamheden indienen via onderstaand formulier. Onze omgevingscoördinator Jens Dankers neemt uw melding in behandeling en voorziet u zo snel mogelijk van een reactie.

Schadeformulier

Om de huidige toestand van uw woning of pand te bepalen, heeft de gemeente Stein gekozen voor een bouwkundige opname. Als u schade ervaart door onze werkzaamheden, kunt u dit melden via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier afkoppelen regenwater

Voor het afkoppelen van regenwater kunt u onderstaand formulier invullen. Bij het formulier vindt u een informatiebrief met achtergrondinformatie.

Ingevulde formulieren kunt u sturen naar:

stationsstraat-elsloo@vanboekel.com

CONTACTGEGEVENS

Van Boekel Regionaal B.V.
Sanderboutlaan 2a – 6181 DN Elsloo
Postbus 3 – 5410 AA Zeeland

Tel +31 – (0) 486 – 45 90 00
Fax +31 – (0) 486 – 45 90 99
stationsstraat-elsloo@vanboekel.com

KvK-nummer: 70469148

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.